maandag 4 maart 2013

Geen vuurkracht

Dit weekend bouwden we lustig verder aan onze muren op de bovenverdieping: kaders zetten, blokjes vastschieten op de plaatsen waar de verticale latten komen, de verticale latten meten, zagen, passen en vastschieten, en dan de horizontale tussenstukjes ertussen vastschieten, om en om op verschillende hoogtes. Het is een ritueel dat we ondertussen al goed onder de knie hebben.

Op zondagochtend vlug een uitstapje om naar tweedehands rekken te kijken waarmee we onze kelder willen bevolken. Grote kelder en veel plannen leidt tot de nood aan veel rekken. En ze allemaal nieuw bij de DHZ-zaak aanschaffen schiet niet erg op. Dan maar op zoek naar bulk aan een prijsje. Enfin, binnenkort moeten we dus een verhuis regelen voor een 40-tal rekken.

Daarna terug naar de werf alwaar ons nagelpistool besloot verstek te laten gaan. Dus moesten we ons noodgedwongen beperken tot het zetten van de hoofdkaders, die wel steeds worden vastgevezen. De hoofdkaders nemen toch het meeste tijd in beslag, dus zou het volgend weekend eens zo snel moeten gaan (op voorwaarde dat we weer beschikken over een werkend machien)...

Onze grond

Onze grond