maandag 2 juli 2012

Gelijkvloers - check!

Dit weekend het laatste sprintje getrokken voor de gelijkvloers en voor ons verlof, met als resultaat dat alle buitenmuren op de gelijkvloers nu klaar zijn en de werf opgeruimd kan worden achtergelaten.





We hadden gehoopt op dit punt veel verder te staan (zijnde alle muren klaar, ook op de verdieping), maar we doen er dubbel zolang over als we hadden ingeschat. Zo gaat dat in de bouw, nietwaar?
Ondertussen hebben we wel alle kneepjes in de vingers, alle probleemgevalletjes al eens meegemaakt (denken we), dus we hopen - fingers crossed - dat de muren van de verdieping een stuk vlotter gaan.

Moeder Natuur had dit weekend trouwens weer een verrassing voor ons: in ons dak zit een nest jonge vogels. Het winterkoninkje dat ons regelmatig een bezoekje bracht, heeft besloten dat ons huis de ideale plaats was voor haar kleintjes, dus nu horen we geregeld het gepiep van hongerige bekjes wanneer mama- / papavogel aangedragen komt met lekkers. We hopen wel stilletjes dat onze jonge gasten na het verlof hun nestje gaan verlaten, want zodra we boven aan de slag gaan, is er geen in of uit meer voor de beestjes.


Onze grond

Onze grond