maandag 23 januari 2017

En toen woonden we een jaar in ons huisje

En het is heerlijk! Oké, het is niet helemaal af, en op sommige vlakken is het nog een beetje behelpen, maar we zijn zo tevreden! In de zomer blijft het lekker koel binnen, in de winter blijft het aangenaam warm (zelfs als de deur een keertje even blijft openstaan, koelt het huis niet meteen af, ongetwijfeld met dank aan de vloerverwarming.)

En zoals zo vaak: eenmaal verhuisd, is de druk van de ketel, en wordt er niets meer gedaan… Door andere prioriteiten, onvoorziene omstandigheden, leuke dingen die we de afgelopen jaren niet vaak genoeg hebben kunnen doen, gewoon geen zin, … zijn de werken blijven liggen. Maar het huis kan natuurlijk niet eeuwig half afgewerkt blijven. Dus na een jaartje rusten en genieten, is het de hoogste tijd om weer wat van het to do-lijstje te schrappen.

Enfin, er wordt dus opnieuw in de fermacell gedoken. Helaas hebben we niet genoeg platen om alles af te werken, dus moet er binnenkort nog even een tripje worden gemaakt naar de winkel. Waar de platen wel al staan, worden ook de stopcontacten al geïnstalleerd (want het is de hoogste tijd om de elektriciteit ook eens volledig in orde te maken).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Onze grond

Onze grond